Schoonheidssalon Drachten

Schoonheidssalon Drachten

Beauty Care Jolanda is een schoonheidssalon in Drachten waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u en uw huid de aandacht krijgen die het verdient. Bij Beauty Care Jolanda wordt alleen gewerkt met de beste producten van ‘IK Skin Perfection’ voor de huid verbeterende behandelingen en van het met ‘Extenso’ voor de huid verzorgende behandelingen. In de salon heerst een rustige en ontspannen sfeer, zodat u na ieder bezoek weer compleet verzorgd en ontspannen naar huis gaat. U kunt bij ons kiezen uit een grote variatie aan schoonheidsbehandelingen in onze schoonheidssalon in Drachten, maar wij geven ook advies om de perfecte behandeling voor u samen te stellen. Kies dus voor Drachtens beste schoonheidssalon!

Onze diensten in de schoonheidssalon

Wij maken in onze schoonheidssalon in Drachten alleen gebruik van de beste producten voor uw huid en we zullen u een zo goed mogelijk advies geven om de perfecte behandeling samen te stellen die bij uw huid past. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging. Wij hebben dan ook verschillende behandelingen om uw huid te verbeteren en te verzorgen:

  • Ontspanningsbehandeling voor het gezicht
  • Huid verbeterende behandeling voor het gezicht
  • Lichaamsbehandelingen (scrubs, massage en packing)
  • Losse behandelingen (verven, harsen en epileren)
  • Verkoop van producten

De schoonheidsspecialiste Jolanda van onze schoonheidssalon in Drachtenis een huidspecialist en is uitermate geschikt en bekwaam om iedere behandeling uit te voeren voor het best mogelijke resultaat. Weet u nu niet precies wat uw huid nodig heeft of denkt u alles al geprobeerd te hebben? Geen zorgen Jolanda weet precies wat uw huid nodig heeft. Zij stelt een behandeling samen om uw huid te verbeteren en geeft u daarna advies over hoe u uw huid het beste kan verzorgen. De juiste huidverzorging is namelijk nodig om na de behandeling te kunnen blijven genieten van een stralende huid.

Uw probleem, onze zorg!

Loopt u al langer met een probleem met uw huid, heeft u alles al geprobeerd en bent u daarom ten einde raad? Maakt u zich geen zorgen, in onze schoonheidssalon in Drachten kunnen wij u helpen met al uw huidproblemen. Of u nu last heeft van acne, een vochtarme huid, huidveroudering, een gevoelige huid of allergieën, Beauty Care Jolanda is er voor u.

De schoonheidsspecialiste zal uw huid grondig onderzoeken en daarna de behandeling samenstellen die u van uw huidproblemen af helpt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw problemen ook niet meer terug komen als u hier eindelijk vanaf bent. Daarom geven wij altijd een advies over huidverzorging. Wij vinden het belangrijk dat u lekker in uw vel zit en daarom helpen wij u graag bij uw huidproblemen!

Ga voor een stralende huid!

Wilt u genieten van een stralende huid en compleet ontspannen tijdens een van onze behandelingen? Neem dan vandaag nog contact op met Beauty Care Jolanda, uw schoonheidssalon in Drachten. Onze persoonlijke en rustige benadering zal u compleet tot rust laten komen en tegelijkertijd uw huid laten stralen! Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past of heeft u een andere vraag aan Jolanda? Klik dan op de onderstaande knop om uw vraag te stellen of neem direct contact op met hét adres in Drachten voor een schoonheidssalon!

30 mei 2017